APK in Den Dolder 

Bij  Vakgarage Euro Car Service Bv is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Euro Car Service Bv uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Euro Car Service Bv geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Den Dolder die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Den Dolder en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Den Dolder? Kom dan langs Fornheselaan 210a in Den Dolder (Utrecht). Of neem contact op via mail info@vakgarage-eurocarservice.nl of bel naar 030-2740104.

Contactgegevens

Vakgarage Euro Car Service Bv
Fornheselaan 210a
3734 GE Den Dolder

tel.: 030-2740104
mail: info@vakgarage-eurocarservice.nl